Energy Boostcamp

met Saartje Vandendriessche en Nathalie Willems

Tickets
Van 505,75 € t/m 892,50 €
Energy Boostcamp november Inschrijving 1 persoon
incl 1 overnachting (op basis van een gedeelde kamer),
2 x lunch, 1 x diner, gezonde snacks & sapjes gedurende de dag

595,00 € 595.0 EUR
Over de boostcamp

Voeding, beweging, mindset, … deze energetische tweedaagse boostcamp van Saartje Vandendriessche & Nathalie Willems zit boordvol tips, tools en inzichten om je energiepeil terug helemaal optimaal te krijgen en te kunnen blijven onderhouden.

Onze eerste pijler is voeding waarbij we ons zullen focussen op voeden in plaats van vullen. We creëren helderheid over wat een gezond eetpatroon nu precies is en hoe je daar praktisch aan begint.
Geen energie boostcamp zonder fysieke beweging. Daarom maken zowel conditie als kracht deel uit van onze tweede pijler en gaan we daar gericht mee aan de slag in dit energieweekend.
De derde pijler tenslotte is mindset. Door bewust onze energiehuishouding onder de loep te nemen en meer bewuste en gezonde keuzes te leren maken in lijn met onszelf, creëren we een mindset vrij van beperkingen en blokkades. 
Doorheen het weekend maken we gebruik van kortstondige hormetische prikkels zoals koude, warmte, honger en zuurstof om het lichaam als het ware te resetten en terug weerbaarder en energieker te maken. Daarnaast reiken we een hele set aan tips, tools en inzichten aan zoals meditatie, energetische lichaamsoefeningen, (kundalini) yoga, ademhalingsoefeningen en bosbaden voor het onderhouden van je energiepeil op lange termijn.
Resultaat: een nieuwe levenswijze met tonnen energie!


Over de trainers

Saartje Vandendriessche verdiende haar strepen in de mediasector. Een aantal jaar geleden startte ze een persoonlijke zoektocht naar manieren om minder moe te zijn. Met succes!
Eerder dit jaar lanceerde ze haar boek ‘Nooit meer moe’ en kort daarna startte ze de eerste boostcamps op in o.a. Marbella. Wie Saartje al heeft ontmoet, weet dat het thema energie voor haar een thuismatch is.

Nathalie Willems is transformationeel trainer en oprichter van The Lighthouse, een holistisch platform voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Haar reis begon 15 jaar geleden toen ze als journaliste de kans kreeg om tal van opleidingen te volgen. Innerlijke kindwerk, transformationeel coachen, NLP, yoga, voedingsleer, zelfleiderschap, opstellingswerk, … zijn slechts een handgreep uit haar repertoire.


Datum & Tijd
zaterdag november 23, 2024
Start - 09:00 (Europe/Brussels)
zondag november 24, 2024
Einde - 18:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Taeru

Rue Croix Henquin 1
6997 Erezée
België
--Taeru--
Krijg het adres
Organisator

The Lighthouse

+32478470038
welcome@the-lighthouse.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.